Werknemersportal

Bij SimpeleLoonstrook kan een medewerker zijn digitale loonstroken en jaaropgave in zijn persoonlijke medewerkersportal inzien. In zijn online portal ziet hij enkel zijn eigen loonstroken en niet die van zijn collega’s.

De medewerker ziet zijn persoonlijke gegevens en kan via de blauwe tekstlink “meer…” naar een overzicht waarbij hij nog meer persoonlijke informatie ziet. Kloppen deze gegevens niet, geef dit dan aan je werkgever door. Afhankelijk van hun portal kunnen zij dit zelf wijzigen of geven zij dit door aan SimpeleLoonstrook. Zo weten wij zeker dat deze gegevens gewijzigd kunnen worden.

Medewerkersportal
Je belangrijkste persoonsgegevens in een oogopslag.
Je loonstroken van dit jaar overzichtelijk onder elkaar. Klik op “meer…” om alle loonstroken en jaaropgave te zien.

Wanneer je in het kader van de “Loonstroken per periode” op de periode klikt, komt er een pop-up met de loonstrook. Je kunt de loonstrook ook downloaden door op de knop linksboven te klikken.

 

De medewerkerloonstrook is iets minder uitgebreid dan de werkgeverloonstrook. Natuurlijk zijn alle belangrijke onderdelen wel gegroepeerd benoemd. Controleer als medewerker daarom altijd of de gegevens op de loonstrook kloppen. Klopt dit niet, geef dit aan je werkgever door.

Wanneer je op de blauwe tekstlink “meer…” in het onderste kader van de “Loonstroken per periode” klikt, kom je op een nieuwe pagina met al jouw loonstroken. Klik op de periode om deze in te zien. Je jaaropgave kun je hier ook bekijken en downloaden.

De medewerker krijgt een email wanneer er een nieuwe loonstrook in hun portal beschikbaar is.

Ook kunnen medewerkers hun loonstroken en jaaropgave via een app bekijken.

APPLE STORE   Google Play   uitleg inloggen

4,9 57 reviews

 • Avatar anne konst ★★★★★ 3 maanden geleden
  Prima service en duidelijke communicatie.Goed bereikbaar en behulpzaam.Prima gevoel bij.
 • Avatar Frans ★★★★★ 2 jaar geleden
  Wij (bedrijfje met 2 man op de payroll) zijn sinds begin 2019 klant van Simpele Loonstrook. We kozen dit bedrijf voor onze loonadministratie vanwege de scherpe prijzen en heldere kostenstructuur. De ''intake'' verliep … More zorgvuldig en vlot en sindsdien hebben we er eigenlijk geen omkijken meer naar. Wat ook goed bevalt is dat de hele administratie doorlopend online is in te zien. Wij zijn kortom zeer tevreden en bevelen Simpele Loonstrook graag aan.
 • Avatar Quiryn van den Broek ★★★★★ een jaar geleden
  De naam zegt alles, simpel, voor je loonstrook...Voor een tientje heb je je dga loonstrook en aangifte is voor je gedaan.Prima service.
 • Avatar Winnie Hensen ★★★★★ een jaar geleden
  Snelle en goede service!

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441