Skip to main content

Jouw DGA salarisadministratie,
maar dan simpel

Je directeur grootaandeelhouder salarisadministratie uitbesteden? Wij regelen je salarisadministratie in onze online software. Door vergaande automatisering en onze slimme oplossingen, kun je jouw DGA loonstrook ook in 2023 altijd en overal online bekijken.

Wat kost een DGA loonstrook?

DGA salarisadministratie

Je bent als directeur-grootaandeelhouder (DGA) verplicht jezelf salaris (gebruikelijk loon) uit te keren vanuit je holding B.V.. Als DGA heb je dus ook een salarisadministratie nodig en wij hebben het scherpste tarief van Nederland. Je kunt zelf je salarisadministratie verzorgen, maar heb je niet iets beters te doen?

Documenten op een plek!

Alle documenten overzichtelijk en veilig op één centrale plek in je persoonlijke portal! In deze digitale wereld is het eigenlijk niet anders meer te bedenken. Eventueel maken wij een automatische koppeling met je boekhoudsysteem en/of maken wij een tweede portal login voor je accountant.

Geen omkijken meer naar

Elke maand weer maakt onze software een loonstrook en stuurt deze informatie door naar de Belastingdienst. Je betaald jezelf jouw DGA salaris uit en betaald de loonheffing aan de Belastingdienst. Aan het einde van het jaar krijg je een jaaropgave en staan alle documenten overzichtelijk in je portal (voor je accountant).

Heb je een vraag?

Of je nu een mail stuurt of toch liever even belt. We helpen je graag en nemen de tijd voor je. Want ook wij vinden het waardeloos om na 2 weken pas een slecht antwoord te ontvangen op die simpele vraag. Gelukkig zijn onze klanten meestal wel blij met onze antwoorden en reactiesnelheid.

Waarom wij SimpeleLoonstrook begonnen zijn

Als je jezelf of een medewerker moet gaan verlonen heb je salarisadministratie nodig. Bij onze eerste medewerker liepen wij ook tegen dit “probleem” aan. Welke oplossingen werden ons geboden en welke aanbieders konden ons helpen. Wij gingen op zoek en ontdekte dat dit duur en ouderwets werd aangeboden. Wij wisten dat er (net als wij) behoefte in de markt was voor een online aanbieder van salarisadministratie, die tegen een scherp tarief een “simpele” loonstrook kon verzorgen.

We kunnen eigenlijk alles op het gebied van salarisadministratie, maar proberen juist deze ingewikkelde materie begrijpbaar te houden. Met onze online en bijna volledig geautomatiseerde software ontzorgen wij vele DGA’s en bedrijven.

Heb je een vraag? We zijn via de email en telefoon goed bereikbaar! En dit wordt in de Google reviews maar al te vaak bevestigd en daar zijn wij trots op!

4,9 114 reviews

 • Avatar Pieter Kok ★★★★★ 10 maanden geleden
  Eindelijk een bedrijf dat zijn naam waarmaakt, Snel eenvoudig en goedkoop. En nog prima persoonlijke service ook.
 • Avatar Valerie Heeren ★★★★★ 10 maanden geleden
  Superfijne en snelle klantenservice. Aanmelding wordt direct opgepakt. Duidelijk uitleg volgt via de mail en systeem is duidelijk.Aanrader!
 • Avatar Marcel Dammers ★★★★★ een jaar geleden
  Duidelijk en helder prijzen en informatie op de website. Aanmelding is snel geregeld en portaal ziet er prima uit. Snelle e-mail communicatie met duidelijke instructies. Prima geregeld!
 • Avatar Fam van der Windt ★★★★★ een jaar geleden
  Vanaf het begin zeer goed te woord gestaan en geholpen met het opzetten van de loonstroken.Ik krijg altijd snel reactie op mijn vragen en goede oplossingen en ideeën.

Het DGA salaris pakket:

Lage vaste kosten

90

Per kalenderjaar

Normaal € 120,- per jaar

Opstart

. GRATIS

Inrichtkosten

Normaal € 30,-

De spelregels:

 • Wij factureren de kosten tot einde van het kalenderjaar, € 7,50 p/mnd
 • Bij 6 maanden of minder rekenen wij € 2,50 per maand toeslag in het eerste kalenderjaar
 • GRATIS inrichten extra directeur grootaandeelhouder binnen dezelfde salarisadministratie
 • Per extra DGA loonstrook € 7,50 (per maand)
 • Bij een extra “normale” medewerker hanteren wij onze standaard tarieven

Zie je DGA salarisadministratie ergens anders voor een lagere prijs? Neem contact met ons op en deel de gegevens. Dan kijken we samen naar een nog scherpere deal voor jou!

JA! Ik wil graag…

Goed bereikbaar via email en telefoon
Ervaren salarisadministrateurs die je helpen bij een vraag
Efficiëntie door automatisering, mensen-uren zijn “duur”
Loonaangifte op tijd bij de Belastingdienst, elke maand weer!
Altijd en overal mijn loonstrook en jaaropgave online bekijken
Lage kosten voor salarisadministratie
Direct Uitbesteden

Ontvang een offerte en aanmeldformulier!


  DGA Salaris, een korte toelichting

  Een DGA, ook wel bekend als directeur grootaandeelhouder, is zowel werknemer als werkgever. Dit is een unieke positie met betrekking tot de loonheffing. Daarom gelden er voor DGA’s andere regels dan voor reguliere werknemers. Zo is een DGA gebonden aan een gebruikelijk loon (een minimaal te betalen salaris), maar ook de premies wijken af bij het DGA salaris. Het gebruikelijk loon wordt ieder jaar vastgesteld door de Belastingdienst. In 2022 was het gebruikelijk loon voor een directeur grootaandeelhouder € 48.000 bruto op jaarbasis en in 2023 is het gebruikelijk loon gestegen naar € 51.000 bruto op jaarbasis.

  Wil jij geen omkijken naar jouw DGA Salaris? Neem dan contact met ons op. Wij verzorgen graag jouw salarisadministratie als directeur grootaandeelhouder zodat jij alle tijd hebt om te ondernemen. Wil je meer te weten komen over DGA Salaris? Kijk dan in onze kennisbank waar wij een uitgebreid artikel hebben staan: Kennisbank DGA Salaris