Skip to main content

Hulp bij inloggen en veelgestelde vragen:

Wanneer je klant wordt zal je een werkgeversportal krijgen. Op zich spreken alle stappen voor zich, maar op deze pagina beschrijven wij toch hoe de aanmelding verloopt en tegen welke “problemen” je aan zou kunnen lopen. We helpen je natuurlijk graag en daarom hebben wij de volgende onderdelen op deze pagina beschreven:

De eerste e-mails en eerste keer inloggen in de portal:

Wij hebben je aanmelding verwerkt en in de portal hebben wij de proforma loonstroken klaargezet.
1) Je ontvangt van ons een e-mail met inhoudelijke terugkoppeling van je aanmelding incl. wat je allemaal moet doen om de aanmelding helemaal af te ronden.
2) In een tweede e-mail ontvang je onze overeenkomst die je online kunt ondertekenen.
3) In een derde e-mail (zie afbeelding) ontvang je de activatie van je werkgeversportal. Klik op de blauwe regel om je account te bevestigen.

Wachtwoord instellen:

Wij raden aan om je account NIET via een mobiel apparaat te activeren, maar via een computer. De reden hiervoor is dat je bij het opstellen van het wachtwoord beter kunt zien of je aan alle eisen voldoet. Dit zijn de eisen voor je wachtwoord:

 • Minimaal 15 tekens
 • Gebruik een hoofdletter
 • Gebruik een kleine letter
 • Gebruik een nummer
 • Gebruik minimaal 1 van deze speciale tekens: ! @ # $ %
 • Gebruik GEEN < > speciale tekens!!

De eisen voor het wachtwoord is één van de beveiligingsmaatregelen die door de software is ontwikkeld om de persoonsgegevens in de salarisadministratie te beschermen.

Tweede keer inloggen:

Op onze website kun je via de knop LOGIN rechtsboven naar de loginpagina van de portal. Je kan ook deze link als favoriet in je browser instellen. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen in de portal.

Onbekende locatie (IP adres)

Één van de beveiligingsmaatregelen die in de software is ingebouwd is het controleren van je IP adres (de locatie waarvandaan je probeert in te loggen). Dit zorgt ervoor dat hackers moeilijker in je werkgeversomgeving kunnen inbreken. Hierdoor zijn de persoonsgegevens in de salarisadministratie beter beschermd.

Als je vanuit een “nieuwe locatie” probeert in te loggen dan lukt dit niet direct. Onder het vakje van het wachtwoord komt in rode tekst te staan dat je een onbekend IP adres hebt, zie het voorbeeld.

 

Tegelijk met deze melding zal je een e-mail ontvangen met de vraag of jij de persoon bent die probeert in te loggen vanuit deze onbekende locatie, zie het voorbeeld.

Klik op de blauwe regel om je IP adres te bevestigen. Vervolgens kun je inloggen en zal je toegang tot de portal krijgen.

Als je deze e-mail ontvangt, maar niet zelf hebt proberen in te loggen, dan adviseren wij om direct je wachtwoord te wijzigen. Iemand heeft namelijk je gebruikersnaam en wachtwoord correct ingevoerd, maar had niet een IP adres dat als veilig bevestigd is en toegang tot de portal mag krijgen.

Wachtwoord wijzigen of wachtwoord vergeten

Om je wachtwoord te wijzigen kun je inloggen in de portal en rechts bovenaan naar Gebruikersprofiel gaan. Hier zie je de knop Wachtwoord aanpassen. Vul je huidige wachtwoord in en vervolgens het nieuwe wachtwoord. Denk aan de eisen die gesteld worden aan een nieuw wachtwoord. Sla het nieuwe wachtwoord op.

Maar wat nu als je jouw wachtwoord vergeten bent voordat je überhaupt hebt kunnen inloggen… Ga dan naar het inlogscherm en klik op de grijze tekst: Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in en vraag wachtwoord resetten aan. Je ontvangt dan een e-mail om je wachtwoord te resetten. Gebruik de link in je e-mail om naar de pagina te gaan waar je het nieuwe wachtwoord kunt instellen. Denk aan de eisen die gesteld worden aan een nieuw wachtwoord.

Meerdere bedrijven in jouw login (bijvoorbeeld een administratiekantoor)

Sommige van onze klanten hebben met één login toegang tot meerdere salarisadministraties (bedrijven). Denk bijvoorbeeld aan administrateurs, boekhouders, accountants die via SimpeleLoonstrook de salarisadministratie voor hun klanten verzorgen. Na het inloggen kom je op een pagina waar alle gekoppelde bedrijven staan. Klik op de regel om naar de salarisadministratie van dat bedrijf te gaan.

Als er meerdere bedrijven in dezelfde omgeving staan zou je rechtsboven (1) kunnen switchen naar het andere bedrijf in dezelfde omgeving (2).

Om naar een ander bedrijf te gaan kun je ook op het (3) icoontje met persoon klikken en vervolgens op Profiel wisselen. Je komt dan weer in het overzicht met alle bedrijven.

4,9 114 reviews

 • Avatar Pieter Kok ★★★★★ 10 maanden geleden
  Eindelijk een bedrijf dat zijn naam waarmaakt, Snel eenvoudig en goedkoop. En nog prima persoonlijke service ook.
 • Avatar Valerie Heeren ★★★★★ 10 maanden geleden
  Superfijne en snelle klantenservice. Aanmelding wordt direct opgepakt. Duidelijk uitleg volgt via de mail en systeem is duidelijk.Aanrader!
 • Avatar Marcel Dammers ★★★★★ een jaar geleden
  Duidelijk en helder prijzen en informatie op de website. Aanmelding is snel geregeld en portaal ziet er prima uit. Snelle e-mail communicatie met duidelijke instructies. Prima geregeld!
 • Avatar Fam van der Windt ★★★★★ een jaar geleden
  Vanaf het begin zeer goed te woord gestaan en geholpen met het opzetten van de loonstroken.Ik krijg altijd snel reactie op mijn vragen en goede oplossingen en ideeën.

Heb je nog vragen?

Stuur een email of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441

Vraag een vrijblijvende offerte en aanmeldinformatie aan:
  JaNee

  JaNee

  JaNee

  .