Portals voor werkgevers en medewerkers

Bij SimpeleLoonstrook houden we het graag overzichtelijk en eenvoudig. Wij hebben daarom een aantal standaard eenvoudige portals ontwikkeld zodat zowel werknemers als werkgevers in hun behoeftes voorzien kunnen worden. Voor de medewerkers is er een omgeving waarin ze hun eigen loonstrook en jaaropgave kunnen vinden. Voor werkgevers zijn er een aantal soorten portals die afgestemd zijn op de salarisadministratie. Lees hieronder welke portals er zijn en klik door voor specifiekere informatie over de portal. Wil je op een later moment wijzigen van portal, geen probleem en laat dit ons weten.

Voor je medewerkers

Werknemersportal

Voor de werknemers is er een persoonlijke portal. In deze portal ziet de werknemer zijn eigen loonstrook als deze voor hem beschikbaar komt en kan hij/zij deze op elk gewenst tijdstip inzien. De werknemer kan altijd alle gemaakte loonstroken terugkijken. Ook kan de werknemer zijn jaaropgave in zijn persoonlijke portal vinden. De persoonlijke portal blijft actief ook als het dienstverband gestopt is. Zo hoeft de ex-werknemer zijn jaaropgave niet op te vragen, maar kan hij dit eenvoudig zelf downloaden.

Ontdek de werknemersportal

Verschillende werkgeversportals

Standaard werkgeversportal

Voor werkgevers met een eenvoudige salarisadministratie hebben wij een basic werkgeversportal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld DGA’s of medewerkers met een vast maandsalaris die nauwelijks wijzigingen per jaar hebben. In deze portal kun je de bestanden vinden, maar geen eigen wijzingen doen. Ontdek wat je allemaal in de basisportal kunt vinden.

Ontdek de basisportal

Bewerkbare werkgeversportal

Werkgevers die zelf “eenvoudige” wijzigingen willen doorvoeren krijgen een portal waarin zij zelf wijzigingen kunnen verwerken. Denk hierbij aan adreswijzingen, gewerkte uren verwerken, salarisaanpassingen of salariscomponenten (eenmalig) toevoegen. Hierdoor is de werkgever minder afhankelijk van ons en kan hij op een voor hem passend moment de salarisadministratie voorbereiden.

Ontdek de bewerkbare portal

Overige mogelijkheden

Verlofregistratie

Bij SimpeleLoonstrook houden we van eenvoudig. De verlofregistratie kun je in Excel doen, maar sommige werkgevers zien dit liever ook op de loonstrook geregistreerd. Om deze reden bieden wij deze module additioneel aan. Met deze module zie je op elke loonstrook hoeveel uur verlof iemand heeft opgenomen en nog over heeft. Zo is het altijd voor beide partijen duidelijk wat de huidige stand van zaken is.

Pensioenexport

Wij hebben met diverse pensioenfondsen automatische koppelingen. Hierdoor kunnen wij in onze (automatische) workflow eenvoudig de salarisinformatie ook aanleveren aan het pensioenfonds. Het pensioenfonds informeert de werkgever vervolgens over de bij te dragen vergoedingen voor het pensioen.

Veel gestelde vragen

Ondernemers stellen ons vaak dezelfde vragen. Helemaal niet erg en wij beantwoorden ze met alle liefde. Voor je ons een vraag mailt of ons belt kun je misschien wel sneller het antwoord op je vraag vinden in onze vraag-antwoord overzicht. Weer een goed voorbeeld hoe SimpeleLoonstrook jouw op een eenvoudige manier van informatie voorzien.

vraag-antwoord overzicht

URL naar XXXXportal toevoegen

DGA

DGA’s van een holding BV hebben ook een salarisadministratie nodig

– Loonaangifte
– Loonstroken
– Loonjournaalposten
– Jaaropgave

Meer info

ZZP / MKB

Ondernemers met personeel ontvangen in hun portal

– Loonstroken
– Jaaropgave
– Loonjournaalposten
– Verzamelde loonstaat
– Sepa betaalbestanden

Meer info

FLEX

Nulurencontracten, elke maand eenvoudig uren in de loonstrook verwerken

– Zelf uren verwerken in de werkgeversportal
– Werknemers hebben een persoonlijke portal

Meer info

4,9 39 reviews

 • Avatar hans nagtegaal ★★★★★ 5 months ago
  Goed bedrijf, duidelijke uitleg, je wordt snel geholpen als je vragen hebt, tot nu toe veel lof voor een betaalbare prijs
 • Avatar Quiryn van den Broek ★★★★★ 7 months ago
  De naam zegt alles, simpel, voor je loonstrook...Voor een tientje heb je je dga loonstrook en aangifte is voor je gedaan.Prima service.
 • Avatar Wouter Segeth ★★★★★ 2 months ago
  Snelle service en zeer vakkundig.
 • Avatar Tetyana Bilyachenko Beckett ★★★★★ a year ago
  Excellent payroll service provider in the Netherlands. Very competitive and transparent pricing, on time documentation every month, to the point answers for any clarifications needed. Great solution, especially for startups!

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441