Skip to main content

Salarisadministratie eenvoudig gemaakt
voor ondernemers

Elke ondernemer met personeel heeft salarisadministratie nodig en bij Simpele Loonstrook maken wij dit zo eenvoudig mogelijk. Alle documenten overzichtelijk in je persoonlijke online portal en dit tegen de laagste kosten in Nederland!

Salarisadministratie voor de (kleine) ondernemer

Laten wij het nu niet ingewikkeld maken! Maar salarisadministratie is dat helaas wel. Of je nu een simpele Bruto naar Netto salaris is of dat je je een bijstelling van een leaseauto moet verwerken. Voor het maken van de salarisadministratie heb je nu eenmaal experts nodig. Wij hebben salarisadministratie software waarmee wij al deze salarisadministratie documenten eenvoudig voor ondernemers kunnen maken. Wij doen dit in een beveiligde online omgeving en automatiseren waar dit mogelijk is. Hierdoor kunnen wij jou ontzorgen en loonstrook voor de laagste prijs in Nederland aanbieden.

Vraag een offerte aan!
  JaNee

  JaNee

  JaNee

  .

  Uren zelf eenvoudig invoeren in portal

  Heb je medewerkers die salaris ontvangen op basis van de werkelijk gewerkte uren? Geen probleem, voer maandelijks de uren zelf in de werkgeversportal in. Na het invoeren zal de loonrun gestart worden en zullen de loonstroken in de portals zichtbaar worden. Zowel bij de werkgeversportal, als bij de werknemersportal zijn de documenten zichtbaar. De werknemer ziet enkel zijn eigen loonstrook. De werkgever ziet alle loonstroken en andere documenten zoals; loonjournaalposten, verzamelde loonstaat, betaaloverzicht en Loonheffingsaangifte. Tevens sturen wij de salarisadministratie informatie automatisch door naar de Belastingdienst (en UWV en/of pensioenfonds) en ontvang jij het te betalen loonheffingsbedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum eenvoudig in je mail.

  Vaste salarissen automatisch verloond

  Bij de opstart zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie goed wordt ingericht. Na een laatste controle van de werkgever kunnen wij het geautomatiseerde proces aanzetten. Hierdoor is de salarisadministratie altijd op tijd beschikbaar.

  Onze standaard data zijn:
  10e De loonstroken voor de werkgever komen beschikbaar.
  17e De loonstroken voor de werknemers komen beschikbaar.
  28e De loonrun wordt gelockt en naar de Belastingdienst gestuurd (de loonheffingsaangifte met bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum wordt tevens naar de werkgever e-mail gestuurd).

  Werkgeversportal

  De werkgever heeft een portal waarin alle noodzakelijke documenten beschikbaar zijn. Eventueel is de standaard portal kosteloos om te zetten naar een portal waarin ook de uren zelfstandig verwerkt kunnen worden. In beide portals heeft de werkgever altijd toegang tot:

  • Loonstroken per periode
  • Jaaropgave
  • Loonjournaalposten
  • Betaaloverzichten
  • Sepa betaalbestanden
  • Verzamelde loonstaten
  • Loonheffingsaangiftes
  ontdek de portals

  Werknemersportal

  Altijd alle documenten via een persoonlijke login in de medewerkersportal bereikbaar. Nooit meer printen en overhandigen of de ontvangen loonstrook in PDF via email doorsturen. Ook als de arbeidsrelatie is beëindigd blijft de medewerkersportal beschikbaar en ziet de medewerker enkel zijn eigen documenten:

  • Loonstroken per periode
  • Jaaropgave
  Bekijk de werknemersportals

  Jouw eigen persoonlijke portal

  Alle documenten centraal op één plek

  PORTAL - BASIS
  Simpel overzicht met alle informatie die je nodig hebt
  Iedereen een persoonlijke login en werkgevers- of werknemersportal
  Alle documenten van deze loonrun op een rij
  Meer periodes, incl jaaropgaves, loonjournaalposten en verzamelde loonstaten
  Altijd de laatste loonaangifte beschikbaar, je ontvangt deze ook in je e-mail

  Waarom wij SimpeleLoonstrook begonnen zijn

  Als je jezelf of een medewerker moet gaan verlonen heb je salarisadministratie nodig. Bij onze eerste medewerker liepen wij ook tegen dit “probleem” aan. Wij gingen op zoek en ontdekte dat salarisadministratie “duur” was en ouderwets werd aangeboden. Dure software aanschaffen is enkel rendabel bij hele grote aantallen medewerkers, en dan moet je ook nog bij blijven op het gebied van wet- en regelgeving. Wij wisten dat er (net als wij) behoefte in de markt was voor een online aanbieder van salarisadministratie die tegen een scherp tarief een “simpele” loonstrook kon verzorgen.

  We kunnen eigenlijk alles op het gebied van salarisadministratie, maar proberen juist deze ingewikkelde materie begrijpbaar te maken voor jou! Met onze online en bijna volledig geautomatiseerde software ontzorgen wij voor vele ondernemers de salarisadministratie en maken wij maandelijks vele medewerkers blij met hun loonstrook.

  Heb je een vraag? We zijn via de email en telefoon goed bereikbaar!
  En dit wordt in de Google reviews maar al te vaak bevestigd en daar zijn wij trots op!

  4,9 114 reviews

  • Avatar Pieter Kok ★★★★★ 10 maanden geleden
   Eindelijk een bedrijf dat zijn naam waarmaakt, Snel eenvoudig en goedkoop. En nog prima persoonlijke service ook.
  • Avatar Valerie Heeren ★★★★★ 10 maanden geleden
   Superfijne en snelle klantenservice. Aanmelding wordt direct opgepakt. Duidelijk uitleg volgt via de mail en systeem is duidelijk.Aanrader!
  • Avatar Marcel Dammers ★★★★★ een jaar geleden
   Duidelijk en helder prijzen en informatie op de website. Aanmelding is snel geregeld en portaal ziet er prima uit. Snelle e-mail communicatie met duidelijke instructies. Prima geregeld!
  • Avatar Fam van der Windt ★★★★★ een jaar geleden
   Vanaf het begin zeer goed te woord gestaan en geholpen met het opzetten van de loonstroken.Ik krijg altijd snel reactie op mijn vragen en goede oplossingen en ideeën.

  Goede bereikbaar via email en telefoon
  Ervaren salarisadministrateurs die je helpen bij een vraag
  Efficiëntie door automatisering, mensen-uren zijn “duur”
  Loonaangifte op tijd bij de Belastingdienst, elke maand weer!
  Altijd en overal mijn loonstrook en jaaropgave online bekijken
  Lage kosten voor salarisadministratie
  Direct Uitbesteden

  Ontvang een offerte en aanmeldinformatie!
   JaNee

   JaNee

   JaNee

   .