Werknemersportal

Bij SimpeleLoonstrook kan een medewerker zijn loonstroken en jaaropgave in zijn persoonlijke medewerkersportal inzien. In zijn portal ziet hij enkel zijn eigen loonstroken en niet die van zijn collega’s.

De medewerker ziet zijn persoonlijke gegevens en kan via de blauwe tekstlink “meer…” naar een overzicht waarbij hij nog meer persoonlijke informatie ziet. Kloppen deze gegevens niet, geeft dit dan aan je werkgever door. Afhankelijk van hun portal kunnen zij dit zelf wijzigen of geven zij dit door aan SimpeleLoonstrook. Zo weten wij zeker dat deze gegevens gewijzigd kunnen worden.

Medewerkersportal
Je belangrijkste persoonsgegevens in een oogopslag.
Je loonstroken van dit jaar overzichtelijk onder elkaar. Klik op “meer…” om alle loonstroken en jaaropgave te zien.

Wanneer je in het kader van de “Loonstroken per periode” op de periode klikt. Dan komt er een pop-up met de loonstrook. Je kunt de loonstrook ook downloaden door op de knop linksboven te klikken.

 

De medewerkerloonstrook is iets minder uitgebreid als de werkgeversloonstrook. Natuurlijk zijn alle belangrijke onderdelen wel gegroepeerd benoemd. Controleer als medenemer daarom altijd of de gegevens op de loonstrook kloppen. Klopt dit niet, geeft dit aan je werkgever door.

Wanneer je op de blauwe tekstlink “meer…” in het onderste kader van de “Loonstroken per periode” klikt. Kom je op een nieuwe pagina met al jouw loonstroken. Klik op de periode om deze in te zien. Je jaaropgave kun je hier ook bekijken en downloaden.

De medewerker krijgt een email wanneer er nieuwe loonstrook in hun portal beschikbaar is.

Ook kunnen medewerkers hun loonstroken en jaaropgave via een app bekijken.

APPLE STORE   Google Play   uitleg inloggen

4,9 39 reviews

 • Avatar Tetyana Bilyachenko Beckett ★★★★★ 10 months ago
  Excellent payroll service provider in the Netherlands. Very competitive and transparent pricing, on time documentation every month, to the point answers for any clarifications needed. Great solution, especially for startups!
 • Avatar Marcia Vanwersch ★★★★★ 3 months ago
  Hele fijne samenwerking, vooral door het snel " oppakken" en overnemen van waar we vandaan kwamen!
 • Avatar hans nagtegaal ★★★★★ 4 months ago
  Goed bedrijf, duidelijke uitleg, je wordt snel geholpen als je vragen hebt, tot nu toe veel lof voor een betaalbare prijs
 • Avatar Wouter Segeth ★★★★★ 2 months ago
  Snelle service en zeer vakkundig.

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441