Standaard portal werkgevers

Bij SimpeleLoonstrook houden we het graag overzichtelijk en eenvoudig. Daarom vind je in onze standaard portal alle documenten van jouw salarisadministratie.

PORTAL - BASIS
Elke periode komt er een nieuwe loonrun met alle bestanden die je nodig hebt bij je salarisadministratie. Download eenvoudig alle bestanden.
Wanneer de loonrun gelockt is wordt de salarisadministratie informatie doorgestuurd naar de Belastingdienst. De ingestuurde loonaangifte staat hier met het te betalen bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum. Download eenvoudig de PDF loonaangifte.

Na het inloggen met je persoonlijke email en wachtwoord zie je bovenstaande portal. Links staan de loonruns en rechts de loonaangiftes die gedaan zijn.

In het linker kader de Salarisdocument viewer met de loonrun per periode. Per loonrun leveren wij een aantal bestanden op, denk hierbij aan werkgeverloonstroken (met meer informatie over o.a. werkgeverskosten en specificatie loonheffing die toegepast wordt), maar ook de werknemerloonstroken met alle informatie die jouw werknemer graag wilt weten en zien. Voor meer informatie over de inhoud van de loonstrook hebben wij een speciale pagina ontwikkeld.

Naast de loonstroken zie je ook per loonrun de loonjournaalposten, betaaloverzicht, SEPA betaalbestand, verzamelde loonstaat, etc. Ben je bij jouw huidige salarisadministrateur gewend dat zij een bepaald bestand bij de loonrun opleveren en zie je dit er nu niet bij staan? Vraag het ons, want ons systeem kan meer dan wij in de basis aanbieden.

In het rechter kader de Loonaangifte viewer met de naar de Belastingdienst gestuurde loonheffingaangiftes. Hier zie je in één oogopslag het te betalen bedrag en betalingskenmerk. Wanneer je op het vergrootglas klikt krijg je het loonheffingsformulier. Voor meer informatie over de inhoud van het loonheffingsformulier hebben wij een speciale pagina ontwikkeld.

Wanneer er informatie naar de Belastingdienst wordt gestuurd ontvang je tevens een e-mail met het te betalen bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum.

Email verstuurde Loonaangifte

Onderaan beide kaders staat een blauwe “meer…” knop. Wanneer je hierop klikt kom je op een pagina waarbij je rechtsboven het jaartal kunt wisselen. Zo kun je altijd terug in de tijd en de salarisdocumenten vinden die in jouw financiële administratie verwerkt moeten worden.

Alle documenten die je nodig hebt bij salarisadministratie
Alle documenten die je nodig hebt bij salarisadministratie op een rij.
Je salarisadministratie van een eerder jaar altijd beschikbaar.
Je salarisadministratie van een eerder jaar altijd beschikbaar. Download hier oa je jaaropgave, verzamelde loonstaat, etc.
Selecteer hier het gewenste jaar.
Overzicht loonaangiftes

Hetzelfde geldt voor de loonaangiftes. Wanneer je op het vergrootglas klikt komt er een pop-up met het loonaangifteformulier. Het icoon er rechts naast is voor een XML die in bepaalde software ingelezen kan worden. In het overzicht zie je alle loonaangiftes onder elkaar met per periode het te betalen bedrag en betalingskenmerk.

Per loonrun leveren wij een aantal standaard bestanden op. Wanneer je op de tekst klikt komt er een pop-up met bijvoorbeeld de loonstroken van die run. Rechtsboven zie je de naam van de medewerker waarvan de loonstrook te zien is. Als er een correctie in voorgaande periode meegenomen is dan zitten er meerdere loonstroken in deze loonrun. Rechtsboven kun je dan voor die medewerker schakelen tussen de loonstroken.

Bekijk de loonstrook in de previewer
Bekijk de loonstrook in de online previewer
In een loonrun kunnen meerdere periode loonstroken staan
In een loonrun kunnen meerdere periode loonstroken staan

Tevens vind je per loonrun de loonjournaalposten en kun je deze in verschillende bestandstype downloaden. Loonjournaalposten zijn kostensoorten en de bedragen die je in jouw financiële administratie overneemt. Dit doe je in een memoriaalboeking in jouw administratiepakket. Raadpleeg je softwareleverancier hoe je deze boekingen moet maken. Jouw accountant kan ook jaarlijks om de loonjournaalposten vragen, kijk voor de cumulatieve jaar loonjournaalposten in de laatste map van het jaar: Jaarwerk 20xx

LoonJournaalPosten
Jaarwerk

Salarisadministratie loopt gelijk aan een kalenderjaar. Elk jaar wordt daarom afgerond met een Jaarwerk 20XX map. Hier vind je informatie over de salarisadministratie van het hele jaar. Natuurlijk vind je hier de jaaropgaves van je medewerkers (die zij ook in hun medewerkersportal kunnen bekijken), maar ook de cumulatieve loonjournaalposten die jouw account graag ontvangt of de verzamelde loonstaat die jouw verzekeraar wilt hebben.

Omdat geen bedrijf hetzelfde is bieden wij de data in verschillende vormen aan en gaan wij er vanuit dat er een goede vorm bij zit die bij jouw bedrijf past.

DGA

DGA’s van een holding BV hebben ook een salarisadministratie nodig

– Loonaangifte
– Loonstroken
– Loonjournaalposten
– Jaaropgave

Meer info

ZZP / MKB

Ondernemers met personeel ontvangen in hun portal

– Loonstroken
– Jaaropgave
– Loonjournaalposten
– Verzamelde loonstaat
– Sepa betaalbestanden

Meer info

FLEX

Nulurencontracten, elke maand eenvoudig uren in de loonstrook verwerken

– Zelf uren verwerken in de werkgeversportal
– Werknemers hebben een persoonlijke portal

Meer info

4,9 40 reviews

 • Avatar Tetyana Bilyachenko Beckett ★★★★★ a year ago
  Excellent payroll service provider in the Netherlands. Very competitive and transparent pricing, on time documentation every month, to the point answers for any clarifications needed. Great solution, especially for startups!
 • Avatar Anouk Steenbruggen ★★★★★ 4 weeks ago
  I can really recommend this company! I was fairly new to pay and really had no idea where to start. Rick helped me through it step by step and really took the time and patience to assist me in this as well as possible. You always have an … More answer within an hour and everything is arranged very neatly. I recommend this organization to every entrepreneur!
 • Avatar Jacques van Oorschot ★★★★★ 4 months ago
  Smooth answers and processing of data supplied upon registration. A good start!
 • Avatar Marcia Vanwersch ★★★★★ 8 months ago
  Very nice cooperation, especially by quickly "picking up" and taking over where we came from!

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441