Standaard portal werkgevers

Bij SimpeleLoonstrook houden we het graag overzichtelijk en eenvoudig. Daarom vind u in onze standaard portal de alle documenten van uw salarisadministratie.

Standaard portal
Elke periode komt er een nieuwe loonrun met alle bestanden die je nodig hebt bij je salarisadministratie. Download eenvoudig alle bestanden.
Wanneer de loonrun gelockt is wordt de salarisadministratie informatie doorgestuurd naar de Belastingdienst. De ingestuurde loonaangifte staat hier met het te betalen bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum. Download eenvoudig de PDF loonaangifte.

Na het inloggen met uw persoonlijke email en wachtwoord ziet u bovenstaande portal. Links staan de loonruns en rechts de loonaangiftes die gedaan zijn.

In het linker kader de Salarisdocument viewer met de loonrun per periode. Per loonrun leveren wij een aantal bestanden op, denk hierbij aan werkgeverloonstroken (met meer informatie over o.a. werkgeverskosten en specificatie loonheffing die toegepast wordt), maar ook de werknemers loonstroken met alle informatie die uw werknemer graag wilt weten en zien. Voor meer informatie over de inhoud van de loonstrook hebben wij een speciale pagina ontwikkeld.

Naast de loonstroken ziet u ook per loonrun de loonjournaalposten, betaaloverzicht, SEPA betaalbestand, verzamelde loonstaat, etc. Bent u bij uw huidige salarisadministrateur gewend dat zij een bepaald bestand bij de loonrun opleveren, maar dit ziet u er nu niet bij staan. Vraag het ons, want ons systeem kan meer dan wij in onze basis aanbieden.

In het rechter kader de Loonaangifte viewer met de naar de Belastingdienst gestuurde loonheffingaangiftes. Hier ziet u in een oogopslag het te betalen bedrag en betalingskenmerk. Wanneer u op het vergrootglas klikt dan krijgt u het loonheffingsformulier. Voor meer informatie over de inhoud van het loonheffingsformulier hebben wij een speciale pagina ontwikkeld.

Wanneer er informatie naar de Belastingdienst wordt gestuurd ontvangt u tevens een email met het te betalen bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum.

Email verstuurde Loonaangifte

Onderaan beide kaders staat een blauwe “meer…” knop. Wanneer je hierop klikt kom je op een pagina waarbij je rechtsboven het jaartal kunt wisselen. Zo kun je altijd terug in de tijd en de salarisdocumenten vinden die in uw financiële administratie verwerkt moeten worden.

Alle documenten die je nodig hebt bij salarisadministratie
Alle documenten die je nodig hebt bij salarisadministratie op een rij.
Je salarisadministratie van een eerder jaar altijd beschikbaar.
Je salarisadministratie van een eerder jaar altijd beschikbaar. Download hier oa je jaaropgave, verzamelde loonstaat, etc.
Overzicht loonaangiftes

Hetzelfde geld voor de loonaangiftes. Wanneer u op het vergrootglas klikt dan komt er een pop-up met het loonaangifteformulier. Het icoon er rechts naast is voor een XML die in bepaalde software ingelezen kan worden. In het overzicht ziet u alle loonaangiftes onder elkaar met per periode het te betalen bedrag en betalingskenmerk.

Per loonrun leveren wij een aantal standaard bestanden op. Wanneer u op de tekst klikt dan komt er een pop-up met bijvoorbeeld de loonstroken van die run. Rechtsboven ziet u de naam van de medewerker waarvan de loonstrook te zien is. Als er een correctie in voorgaande periode meegenomen is dan zitten er meerdere loonstroken in deze loonrun. Rechtsboven kunt u dan voor die medewerker schakelen tussen de loonstroken.

Bekijk de loonstrook in de previewer
Bekijk de loonstrook in de online previewer
In een loonrun kunnen meerdere periode loonstroken staan
In een loonrun kunnen meerdere periode loonstroken staan

Tevens vindt u per loonrun de loonjournaalposten en kunt u deze in verschillende bestandstype downloaden. Loonjournaalposten zijn kostensoorten en de bedragen die u in uw financiële administratie overneemt. Dit doet u in een memoriaalboeking in uw administratiepakket. Raadpleeg uw software leverancier hoe u deze boekingen moet maken. Uw accountant kan ook jaarlijks om de loonjournaalposten vragen, kijk voor de cumulatieve jaar loonjournaalposten in de laatste map van het jaar: Jaarwerk 20xx

LoonJournaalPosten
Jaarwerk

Salarisadministratie loopt gelijk aan een kalenderjaar. Elk jaar wordt daarom afgerond met een Jaarwerk 20XX map. Hier vind u informatie over de salarisadministratie van het hele jaar. Natuurlijk vind u hier de Jaaropgaves van uw medewerkers (die zij ook in hun medewerkersportal kunnen bekijken), maar ook de cumulatieve loonjournaalposten die uw account graag ontvangt of de verzamelde loonstaat die uw verzekeraar wilt hebben.

Omdat geen bedrijf hetzelfde is bieden wij de data in verschillende vormen aan en gaan wij er vanuit dat er een goede vorm bij zit die bij uw bedrijf past.

DGA

DGA’s van een holding BV hebben ook een salarisadministratie nodig

– Loonaangifte
– Loonstroken
– Loonjournaalposten
– Jaaropgave

Meer info

ZZP / MKB

Ondernemers met personeel ontvangen in hun portal:

– Loonstroken
– Jaaropgave
– Loonjournaalposten
– Verzamelde loonstaat
– Sepa betaalbestanden

Meer info

FLEX

Nulurencontracten, elke maand eenvoudig uren in de loonstrook verwerken

– Zelf uren verwerk in de werkgevers portal
– Werknemers hebben een persoonlijke portal

Meer info

4,9 39 reviews

 • Avatar Marcia Vanwersch ★★★★★ 3 months ago
  Hele fijne samenwerking, vooral door het snel " oppakken" en overnemen van waar we vandaan kwamen!
 • Avatar Wouter Segeth ★★★★★ 2 months ago
  Snelle service en zeer vakkundig.
 • Avatar hans nagtegaal ★★★★★ 4 months ago
  Goed bedrijf, duidelijke uitleg, je wordt snel geholpen als je vragen hebt, tot nu toe veel lof voor een betaalbare prijs
 • Avatar Tetyana Bilyachenko Beckett ★★★★★ 10 months ago
  Excellent payroll service provider in the Netherlands. Very competitive and transparent pricing, on time documentation every month, to the point answers for any clarifications needed. Great solution, especially for startups!

Heb je nog vragen?

Stuur een email via onderstaande button of bel ons tijdens kantooruren.
Wil je een kostenindicatie? Gebruik het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Mail ons gerust085-060 1441