Ondernemers & Uitzendbureaus met veel 0uren contracten

Elke ondernemer met personeel heeft salarisadministratie nodig en bij Simpele Loonstrook maken wij dit zo eenvoudig mogelijk. Door online software, persoonlijke portals en waar mogelijk een geautomatiseerd proces kunnen wij die ingewikkelde salarisadministratie tegen een scherpe prijs aanbieden. Onze experts zorgen dat het systeem in het begin goed ingericht wordt en proberen dan de ‘dure’ mensenuren zo minimaal mogelijk te houden. Wanneer er vragen zijn dan kun je ons altijd mailen of bellen, wij helpen je graag verder.
Met onze software kunnen wij voor bijna alle ondernemers de salarisadministratie verzorgen. Wij hebben een digitale koppeling met de Belastingdienst en Pensioenfondsen en sturen de salarisinformatie eenvoudig maandelijks door.

Werkgeversportal

De werkgever heeft een portal waarin alle noodzakelijke documenten beschikbaar zijn. Eventueel is de standaard portal kosteloos om te zetten naar een portal waarin ook de uren zelfstandig verwerkt kunnen worden. In beide portals heeft de werkgever altijd toegang tot:

  • Loonstroken per periode
  • Jaaropgave
  • Loonjournaalposten
  • Betaaloverzichten
  • Sepa betaalbestanden
  • Verzamelde loonstaten
  • Loonheffingsaangiftes

Werknemersportal

Altijd alle documenten via een persoonlijke login in de medewerkersportal bereikbaar. Nooit meer printen en overhandigen of de ontvangen loonstrook in PDF via email doorsturen. Ook als de arbeidsrelatie is beëindigd blijft de medewerkersportal beschikbaar en ziet de medewerker enkel zijn eigen documenten:

  • Loonstroken per periode
  • Jaaropgave

Kostenindicatie Simpeleloonstrook

Pensioenkoppelng

8 + 15 =

Online portal, veilig en alle documenten op één centrale plek

Werkgeversportal:
Alle documenten op één centrale plek binnen onze online werkgeversportal. Denk hierbij aan de loonstroken, jaaropgaves, loonheffingsaangiftes, SEPA betaalbestanden, loonjournaalposten en cumulatieve jaaroverzichten.

Werknemersportal:
Jouw medewerkers krijgen een persoonlijke login voor hun medewerkersportal. Hier kunnen ze alle loonstroken en jaaropgaves terugvinden die wij voor hen gemaakt hebben. Wanneer de nieuwe loonstrook in de portal staat ontvangen zij tevens hiervan een melding per e-mail.

Belastingdienst:
Via onze software sturen wij maandelijks de salarisinformatie ook naar de Belastingdienst en het UWV. Je hoeft hier als ondernemer dus niet naar om te kijken, je hoeft alleen maar op tijd de loonheffing betalen. De te betalen loonheffing ontvang je tijdig via een e-mail met daarin de uiterste betaaldatum, bedrag en betalingskenmerk.

Pensioenfonds:
Wanneer je aangesloten bent bij een pensioenfonds sturen wij via onze software de salarisadministratie informatie ook naar het pensioenfonds. Vanuit het pensioenfonds ontvang je vervolgens de te betalen pensioenpremies.

Vaste salarissen eenvoudig verloond

Bij de opstart zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie goed wordt ingericht. Na een laatste controle van de werkgever kunnen wij het geautomatiseerde proces aanzetten. Hierdoor is de salarisadministratie altijd op tijd beschikbaar. Onze standaard data zijn:
De 10e van de maand zijn de loonstroken voor de werkgever beschikbaar.
De 17e van de maand zijn de loonstroken voor de werknemers beschikbaar.
De 28e van de maand wordt de loonrun gelockt en naar de Belastingdienst gestuurd (de loonheffingsaangifte met bedrag, betalingskenmerk en uiterste betaaldatum wordt tevens naar de werkgever e-mail gestuurd).
Voor en tussen deze data is het mogelijk om wijzigingen in de salarisadministratie door te voeren.

Sacabilles B.V.
  Ewald Verhoog
  DGA

“Ik heb 3 jaar geleden Simpele Loonstrook gekozen voor het uitbesteden van mijn salarisadministratie. De communicatie is duidelijk met een zeer korte reactie tijd, en ik krijg advies precies waar ik het nodig heb. Geweldige ‘value for money!’”

Pro-Stema Staal
  Mario Dodich
  ZZP`er

“Na wat online zoekwerk ben ik bij Simpele Loonstrook terechtgekomen. De prijs kwaliteit verhouding is gewoon goed, en de medewerkers zijn altijd vriendelijk.”

Raising Results B.V.

  Sandra Cnossen
  Directeur

“Via BASadministratie bij Simpele Loonstrook terecht gekomen voor onze loonadministratie. Ze leveren snel de gevraagde gegevens voor een oké prijs.”  

Bio-Juice B.V.
  Herman van Grondelle
  Directeur

“Simpele Loonstrook is een fijn bedrijf met korte lijnen in de communicatie. Ik hoef zelf niets meer te doen voor de salarisadministratie, en dat voor zeer acceptabele prijzen.”  

MP Kuche Germany
  Elisabeth Fred
  Duitse ondernemer

“Wij zijn een keukenbedrijf gevestigd in Duitsland en hebben personeel die voor ons werkt in Nederland. Simpele loonstrook heeft voor ons de loonbelasting geregeld. Wij zijn uitermate tevreden met de communicatie, de verwerking, de aanpak en het oplossend vermogen van dit bedrijf. Ze zijn altijd bereikbaar en alles wordt direct geregeld en of opgelost.”

Holding B.V.
  Otto Schapendonk
  DGA

“Simpeleloonstrook.nl een snelle en goede service. Ik ben al ruim een jaar een zeer tevreden klant. Op vragen of opmerkingen wordt snel en accuraat gereageerd. De administratie zelf loopt probleemloos.”

Berghroos Bloembinders
  Timo Koopman
  Ondernemer

“Super geautomatiseerd systeem. Loonopdrachten verschijnen elke maand netjes in de mailbox. En met vragen altijd super geholpen”

Op de Fiets B.V.
  Ronald Sieber
  Eigenaar

“Snelle verwerking en wordt prima meegedacht met de wensen van de opdrachtgever. Prijs gunstig en van de toegevoegde waarde voor elke kleine organisatie.”  

Holding B.V.

  Frans
  Eigenaar

“Wij (bedrijfje met 2 man op de payroll) zijn sinds begin 2019 klant van Simpele Loonstrook. We kozen dit bedrijf voor onze loonadministratie vanwege de scherpe prijzen en heldere kostenstructuur. De ”intake” verliep zorgvuldig en vlot en sindsdien hebben we er eigenlijk geen omkijken meer naar. Wat ook goed bevalt is dat de hele administratie doorlopend online is in te zien. ”

Crowdale
  Eva Rasing
  Ondernemer

“Goede snelle service en dat voor een prijs die zich onderscheidt van alle andere aanbieders’”

ZZP'er
  Carolien
  Ondernemer

“Heldere site, transparant, snelle werkwijze. Ideale partij om salarisadministratie aan uit te besteden tegen een prima tarief.”

Amaryllis B.V.
  Martin de Groot
  Directeur

“Ik zit nu een jaar bij de Simpele Loonstrook en ben erg tevreden met de uitstekende service, accuratesse en ook de automatisering. Ik heb het gevoel dat je hier als klant gewaardeerd wordt, met snelle persoonlijke antwoorden en hulp. Daarbij vind ik de prijs/prestatie verhouding uitstekend. Chapeau!”

PlantPurple B.V.
  Tetyana Bilyachenko Beckett
  Engelstalige ondernemer

“Excellent payroll service provider in the Netherlands. Very competitive and transparent pricing, on time documentation every month, to the point answers for any clarifications needed. Great solution, especially for startups!”

Holding B.V.
  Jolanda van der Wekken
  Ondernemer

“De aanmelding gaat heel makkelijk. Het is1x gegevens aanleveren en alles wordt geregeld. Telefonisch wordt je goed geholpen en geadviseerd. Vervolgens vind je elke maand de gegevens makkelijk online. En dat allemaal voor een laag tarief.”

Holding B.V.
  Quiryn van den Broek
  DGA

“De naam zegt alles, simpel, voor je loonstrook… Voor een tientje heb je je DGA loonstrook en aangifte is voor je gedaan. Prima service.”