Goed om te weten

Simpel

Simpele Loonstrook houdt van simpel. Onze werkwijze is zo ingericht dat het de ondernemer zo veel mogelijk ontzorgt op het gebied van salarisadministratie. Simpel, en toch uitgebreid. Zo ontvangen de werknemers elke maand een compleet verzorgde loonstrook met alle benodigde informatie. Krijgt een werknemer reiskostenvergoeding, een laptop of telefoon, auto van de zaak of is er sprake van inhouding voor een lunchbijdrage? Of wil je als ondernemer het vakantiegeld per maand uitkeren? Alles is mogelijk bij Simpele Loonstrook. 
Bekijk hier een voorbeeld loonstrook.

Expert

Bij Simpele Loonstrook vinden we het belangrijk dat je als ondernemer snel kunt schakelen. Daarom zorgen wij ervoor dat er altijd een expert voor je klaar staat om vragen te beantwoorden of te adviseren waar nodig. Je kan de experts bereiken via telefoon (085 – 060 1441) of e-mail.

Digitaal

SimpeleLoonstrook.nl werkt volledig digitaal. Je werknemers krijgen elke maand een e-mail wanneer hun loonstrook in hun persoonlijke portal klaarstaat. Jij als werkgever ontvangt alle loonstroken en het overzicht voor de loonheffingen in de werkgeversportal. Ook de jaaropgave ontvangen jij en je werknemers in de portal na de laatste loonrun van het jaar..

Belastingdienst

SimpeleLoonstrook.nl stuurt maandelijks een opgave van de loonheffing voor je naar de Belastingdienst. Deze informatie ontvang jij ook zodat je de loonheffing aan de Belastingdienst kunt betalen. Dit kan gemakkelijk door gebruik te maken van het vermelde betalingskenmerk op het formulier.
Bekijk hier een voorbeeld loonheffingsaangifte.

Loonheffingennummer

Om aangifte voor de loonheffingen te kunnen doen, moet je als bedrijf een loonheffingennummer aanvragen bij de belastingdienst. Let er wel op dat dit enkele weken kan duren voordat je het nummer ontvangt. Heb je (tijdelijk) geen personeel meer in dienst? Dan kun je ervoor kiezen om 0 aangiftes te doen bij de belastingdienst of om het loonheffingennummer te schorsen. Let er wel goed op dat als je het nummer niet laat schorsen, je nog steeds elke maand verplicht bent om de aangifte loonheffingen te doen, anders riskeer je een boete van de Belastingdienst!

Kosten en facturatie

Eerlijkheid duurt het langst, daarom staan de kosten voor Simpele Loonstrook transparant op onze website. Kom je er niet uit, of wil je zekerheid? Neem dan even contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen. Je kunt bij Simpele Loonstrook per kwartaal of per jaar betalen. Bij wijzigingen in de loonstrook zijn wij genoodzaakt om kosten in rekening te brengen. Door deze opzet kunnen wij een gegarandeerde lage basisprijs per loonstrook aanbieden en zo een betaalbare salarisadministratie voor elke ondernemer leveren.

 

Opzegtermijn

Bij SimpeleLoonstrook.nl vinden we vrijheid belangrijk. Daarom hanteren wij geen opzegtermijn. Mocht je niet tevreden zijn of de loonstroken op een andere manier willen laten verzorgen kun je SimpeleLoonstrook.nl per direct, zonder verplichtingen of kleine lettertjes opzeggen.

Wijzigingen

We leven tegenwoordig in een wereld waar dingen snel kunnen veranderen. Misschien krijgt één van je werknemers wel een auto van de zaak, of moet hij hem juist inleveren? Of is het tijd om een lunchbijdrage te gaan inhouden? Het is bij Simpele Loonstrook zeer gemakkelijk om wijzigingen door te geven, zo hou jij als ondernemer meer tijd over.

Pensioen

Een pensioenregeling is tegenwoordig een belangrijke secundaire arbeidsvoorwaarde. Wat voor pensioenregeling of bij welk fonds het ook ondergebracht is, Simpele Loonstrook kan de organisatie de relevante informatie via ons systeem toesturen. 

Tussenpersoon

Ben je boekhouder, financieel dienstverleneradministratiekantoor of een andere intermediair? Dan kun je voor jouw klanten ook de salarisadministratie via Simpele Loonstrook laten verzorgen. Wij hanteren in dat geval een afwijkende prijslijst. Neem even contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.